Konfirmander

Undervisningen starter i uge 43, efter efterårsferien:  tirsdag d. 23 og torsdag d. 25.morgen, fra kl. 7:40 til kl. 9:00.

Vi slutter, så konfirmanderne kan nå bus/tog eller cykle til skole. Bus nr. 825U kører fra Forsamlingshuset kl. 9:02.

Der bliver følgende friuger: 46 - 51 - 1 og 2.

Der kommer en række tiltag/arrangementer forløbet:

Filmcafeer, allehelgensgudstjeneste, konfirmandlejr, fællesarrangement for alle konfirmander med familie i Gl.Ejby Kommune, Spaghettigudstjenester, Indsamling til Folkekirkens Nødhjælp, fastelavnsgudstjeneste, samtalegruppe for piger mm. Datoer oplyses senere, bl.a her på hjemmesiden.

26. februar er der forældremøde, både for konfirmander og forældre, i Gelsted Sognehus/Kirke, kl. 19:00. Her gennemgår vi alle de praktiske ting i forbindelse med konfirmationen.

Gudstjenestetiderne kan I se her hjemmesiden på forsiden, og i GelstedBladet. konfirmandernes kirkegange er 12 gange i alt - efter særlig regler!

Konfirmationsdatoerne til foråret er:

Søndagene 28. april og 5. maj i Gelsted Kirke, og

Søndag d. 5. maj i Tanderup Kirke.

Er der spørgsmål - så kontakt sognepræst Dorthe Stæhr Nielsen på tlf: 6449 1096, eller mail: dsn@km.dk, - eller kirkekontoret. tlf: 2146 8103 eller mail: grha@km.dk

Konfirmationerne i Gelsted/Tanderup pastorat ligger som udgangspunkt således:

Tanderup: 1. søndag i maj.

Gelsted: sidste søndag i april og evt 1. søndag i maj, afhængig af om der er 1 eller 2 klasser, og afhængig af, hvor mange konfirmander der er på holdet.

2018 - konfirmander

Konfirmander i Gelsted Kirke - d. 29. april 2018.

Konfirmandholdet i Tanderup Kirke, 6. maj 2018

Tidligere konfirmander