Konfirmander

Datoer for den kommende tid for konfirmanderne er:

27. februar, kl. 19.00 i Gelsted Sognehus, er der forældremøde. Det er et fælles møde for både konfirmander og forældre, - og vi gennemgår alle de ting, der kan være i forbindelse med konfirmationerne.

28. februar er der pigegruppe.

11. marts er der indsamling til Folkekirkens Nødhjælp. Efter gudstjenesten kl. 11.00 er der frokost i Gelsted Sognehus, og indsamlerne sendes i hold ud på ruterne.

20. marts: Hella Joof i Ejbyhallen, kl. 19.00 - Alle er velkomne. Konfirmanderne inviterer familien med.

18. april: Film og pizzaaften, kl. 17.30 i Gelsted Sognehus. (+fælles øvedag)

28. april: Øvedag for Gelsteds to hold, kl. 12 - 14 i Gelsted Kirke.

5. maj: Øvedag for holdet i Tanderup, kl. 13 -14.30.

Konfirmationerne i Gelsted/Tanderup pastorat ligger som udgangspunkt således:

Tanderup: 1. søndag i maj.

Gelsted: sidste søndag i april og evt 1. søndag i maj, afhængig af om der er 1 eller 2 klasser, og afhængig af, hvor mange konfirmander der er på holdet.

For konfirmation i 2018 bliver det sådan her:

– At der i Gelsted Kirke bliver to hold, sidste søndag i april, kl. 9.30 og 11.30.

og i Tanderup Kirke bliver der konfirmation første søndag i maj, kl. 10.00.

Tidligere konfirmander

Tanderup 2015